Camera Express

Wanneer je op zoek bent naar een een action camera bestel je deze vaak het voordeligst via een Camera Express. V-Nix is zo’n Camera Express en heeft superscherp geprijsde camera’s van GoPro, Drift Innovation en Contour. V-Nix is een camera webshop en verzendt de camera’s per express via PostNL Pakketten.

Camera Kopen via een Camera Express

Hoe gaat dat nu in zijn werk? Het kopen van een camera via een Camera Express (online winkel)?  U plaatst een bestelling op de website van een Camera Express. Bij V-Nix heeft u de mogelijkheid om online te betalen via bankoverschrijving, iDEAL of Credit Card. De V-Nix Camera Express heeft ook een afhaalpunt, hier kunt u tevens per PIN betalen.

Camera bezorgen

Heeft u er voor gekozen om de camera online te kopen? Dan zal V-Nix uw sportcamera via PostNL verzenden. U krijgt uw camera thuis of op het werk bezorgd, u kunt zelf een aflever adres aangeven. Dat is het voordeel van een Camera Express!

Action Camera

De V-Nix Camera Express is specialist op het gebied van action en sport camera’s. Voor iedere activiteit is er een camera in het assortiment. Van wandeltochten tot extreme sports, met een action cam leg je het allemaal vast!