Ervaringen V-Nix

Ik ben een tevreden v-nix klant.

Bij het starten van deze super vette hobby hebben ze me goed uitgelegd waar je het beste mee kan beginnen etc. En ben nu sinds kort bezitter van een fijne belt CP V2! Ook daarin hebben de heren mij goed geadviseerd! Heb twee keer een kapotte accu gehad. Zijn beide keren netjes vervangen zonder problemen!

Multisession

2 gedachten over “Ervaringen V-Nix

    1. Beste Johan,

      Zelf koop ik niet zo vaak bij V-nix, dit zijn e-mails van klanten die ons wilden laten weten dat ze tevreden zijn. De naam van de persoon staat er ook bij (achternaam weggelaten in verband met privacy).

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s