Ervaring V-Nix

Nadat ik gebeld had om te verifiëren dat de camera’s op voorraad waren; welke versie het beste geschikt is voor het circuit en welke SD-kaart ik ht beste kan nemen. 3x GoPro HD Motorsport besteld voor mijzelf en twee vrienden. We kregen bij alle drie de camera’s een gratis tasje en twee opladers. Als cadeau voor mijn bestelling kreeg ik een Accu cadeau!

Door de dag heen kreeg ik 2 updates en had het de volgende dag thuis. Tot nu toe alleen maar lof over deze shop hun producten en hun klantenservice (Ongevraagde cadeautjes erbij doen? Das gewoon super!).

v-nix reviewen in één zin? “Super Service!”

Pieter de Jong

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s