NeoCube wetenschappelijk onderzocht!

The NeoCube zit vol met verrassingen, zo blijkt uit onderzoek. The NeoCube wordt in de maand december geleverd in een luxe aluminium geschenkverpakking, maar een van onze klanten heeft de geschenkverpakking onderworpen aan een test met verrassend resultaat! Het onderzoek naar de NeoCube geschenkverpakking is echt een breakthrough.

“Gisteren mocht ik de neodymium magnetische balletjes in ontvangst nemen die ik zaterdag besteld had, da’s snel! Leuk speelgoed met ontelbare mogelijkheden dus ik zie de donkere kerstdagen met plezier tegemoet! Het geheel zou in een luxe aluminium geschenkverpakking afgeleverd worden omdat ik de bestelling in december geplaatst heb. Ik ben benieuwd hoe ze normaal verpakt zijn (een luchtdichte plastic verpakking – red.), maar wat schetst mijn verbazing? De geschenkverpakking reageert op de magnetische balletjes. Ik werk zelf in de metaal, voornamelijk met aluminium en roestvast staal en heb nog nooit aluminium gezien dat reageert op magneten dus dit schreeuwt om een test: is dit een nieuw soort aluminium? Misschien een doorbraak in de metallurgie? Vandaag alle vragen uit de wereld geholpen en het materiaal aan een non-destructieve test onderworpen waarvan de bevindingen in het volgende filmpje te zien zijn.”

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s