Contour Plus vs. ContourGPS vergelijking

Wat is Contour Plus?
Contour Plus (officieel Contour +) is de nieuwste Full-HD Contour-camera met Ingebouwde Bluetooth en HDMI-output én GPS-functie én extreem Grote Opnamehoek van 170 graden!

Vergelijking Contour-GPS vs. Contour Plus
Met de ContourGPS heb je al meer dan genoeg mogelijkheden die voor een adrenalinejunk van deze tijd onmisbaar zijn. Een terechte vraag is dan ook: “Waarom zou ik de Contour + kiezen?”. Net als de ContourGPS is ook de Contour Plus een Actioncam met Ingebouwde GPS-functie. Beide camera’s filmen in Full-HD en hebben dezelfde handige opname-schuifknop.

Maar er zijn verschillen. Zo was een veelbesproken item bij de ContourGPS dat er een keuze gemaakt moest worden tussen Bluetooth of opslag via de MicroSD. Met Contour + heb je dit probleem niet meer, omdat er een opslag- (32GB) én een Bluetooth-poort op zit. Als klap op de vuurpijl is er nu ook een 2.5mm jackplug voor externe audio toegevoegd, waardoor klachten over windruis tot het verleden behoren. Kijk, daar is over nagedacht!

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s