V.I.O. POV-HD vs. V.I.O. POV 1.5

Wat is V.I.O. POV-HD?
V.I.O. POV-HD is een Sportcamera met Losse Camerakop voor Eenvoudige Montage. V.I.O. POV-HD filmt in Full-HD 1080p Kwaliteit en beschikt over een 2 inch LCD-scherm zodat je direct ziet wat je aan het filmen bent.


Vergelijking V.I.O. POV 1.5 vs. V.I.O. POV-HD
Wat is nu precies het verschil tussen de V.I.O. POV-HD en V.I.O. POV 1.5? De 1.5 versie was zijn tijd ver vooruit qua beeldkwaliteit, maar met de komst van HD- en Full-HD camera’s is deze enigszins verouderd. Op de grote televisies van tegenwoordig zullen de beelden van de 1.5 dan ook niet helemaal aan de verwachting voldoen. Een camera die zich wel bewijst op de allergrootste beeldschermen is de V.I.O. POV-HD, die video in de hoogst mogelijke resolutie schiet. Verder zijn er naast een verhoging van de Framerate niet veel veranderingen gemaakt, omdat V.I.O. POV vanaf het begin al bekend staat als een uiterst Gebruiksvriendelijke Sportcamera met een mooie prijs-/kwaliteitsverhouding.

Bekijk hier alle VIO Camera’s verkrijgbaar bij V-Nix.nl

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s