Contour Connect nu ook beschikbaar voor Android

De Contour GPS en Contour+ zijn voorzien van een Bluetooth chip zodat je op je smartphone kunt zien hoe je camera is ingesteld en wat hij gaat filmen. Super handig natuurlijk. De app was tot voor kort alleen nog maar voor je iPhone beschikbaar (iOs). Maar is nu ook beschikbaar voor het Android platform.


De Contour Mobile App maakt verbinding met je Contour GPS of Contour+ en laat een preview screen van je camera via de Bluetooth verbinding op je smartphone zien. Zo kun je het juiste filmpunt van je sportcamera bepalen voordat je gaat filmen. Je kunt via deze app ook heel gemakkelijk de instellingen van je camera wijzigen. Je kunt de Android Contour app downloaden op de website van Contour.

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s