VarioTek Mobile Power-Pack: Onmisbaar apparaatje

Mobiele telefoons raken steeds sneller leeg door het gebruik van mobiel internet, vooral door het gebruik van apps en het luisteren van muziek. De meeste batterijen van smartphones halen na een tijdje de dag niet meer en je kunt je telefoon niet overal opladen wanneer je maar wilt.

Om dat probleem op te lossen is er de VarioTek Mobile Power-Pack, een externe oplaadbare batterij die je door middel van usb en de juiste aansluiting aan je mobiele apparaat kunt koppelen. Bijvoorbeeld je iPhone of een camera. Handig voor als je niet in de buurt van een elektrische aansluiting bent. Het apparaatje is handzaam en past gemakkelijk in je tas of broekzak. Het enige wat je hoeft te doen is van te voren de Power-Pack opladen en in je tas doen.

De Variotek Mobile Power Pack VT-PP-320 beschikt over een Lithium Ionen Polymer accu. Je kunt hem opladen via het lichtnet of via USB. Voor de verbindingskabel zijn de 12 meest gebruikte aansluitingen (o.a. voor Samsung, Nokia, Apple) bijgesloten. Mocht er een aansluiting niet bij zitten kun je deze tegenwoordig vrijwel overal kopen (Mediamarkt, Saturn). De Power-Pack heeft een grote capaciteit, is makkelijk mee te nemen en voorkomt in elke situatie ongemak wanneer je batterij leeg is. En dat maakt de Variotek Mobile Power Pack VT-PP-320 een onmisbaar apparaatje.

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s