GoPro Floaty: Verlies hem nooit meer uit het oog

Scenario 1:
Je hebt je GoPro op je surfplank bevestigd en je bent al een tijdje aan het surfen. De ene sweet move na de andere leg je vast totdat er ineens een grote golf aankomt die je niet had zien aankomen. De golf slaat jou inclusief je GoPro van je plank (shit happens). Je plonst weg in het water en ziet je dierbare action camera nog nastuiteren op de golven totdat hij wordt verzwolgen door het water. Je probeert tevergeefs onder water te duiken maar je GoPro verdwijnt steeds verder onder water totdat je hem niet meer ziet. Je beseft je dat je deze action cam nooit meer terug zult zien.

Scenario 2:
Je hebt je GoPro op je surfplank bevestigd en je bent al een tijdje aan het surfen. De ene sweet move na de andere leg je vast totdat er ineens een grote golf aankomt die je niet had zien aankomen. De golf slaat jou inclusief je GoPro van je plank (shit happens again). Je plonst weg in het water en ziet je dierbare action camera nog nastuiteren op de golven totdat hij wordt verzwolgen door het water. Je komt weer boven water en hapt naar adem. Ineens zie je op het watervlak iets roods. Het is je dierbare GoPro, waar je voordat je ging surfen heel slim het nieuwe accessoire van GoPro, de Floaty Backdoor, aan hebt bevestigd. Vreedzaam drijft je GoPro op het water, waarna je hem weer opvist en thuis je surfavontuur nog eens beleeft (maar dan voor de TV).

De Floaty Backdoor van GoPro heeft 3M tape aan de achterkant die aan de achterkant het waterhuis van de GoPro te plakken is. Je kunt hem bestellen in onze webshop. GoPro Floaty Backdoor bestellen.