3D Filmcamera’s: Ga mee met de tijd en film nu zelf in 3D!

We zien de laatste tijd steeds meer 3D voorbij komen. 3D films in de bioscoop zijn sinds de komst van Avatar 3D een groot succes, en met Nova Zembla verscheen ook de eerste Nederlandse 3D film. Vanuit de consumentenmarkt ontstaat er steeds meer vraag naar 3D camera’s, daarom vind je hier een overzicht van de 3D camera’s die V-Nix verkoopt.

Zelf 3D films maken: wie wil dat nu niet? Je kunt nu al je avonturen en acties in 3D filmen, dat is super gaaf. Maar waarom doe je dat dan nog niet? Geen idee, want de vele mogelijkheden hiertoe zijn binnen handbereik. Hier een lijst met camera’s waarmee je in 3D kunt filmen (hoge filmkwaliteit!), zowel boven als onder het water oppervlak!

3D op je hoofdTachyon XC 3D
Deze 3D helmcamera van Tachyon was de eerste betaalbare 3D camera die op de markt is gebracht. Het zijn twee Tachyon XC camera’s die door middel van een beugel aan elkaar zijn bevestigd. Met de bijgeleverde software maak je er verbluffende 3D beelden van, je kunt het terugkijken door een 3D bril op je hoofd te zetten.  De Tachyon heeft een filmkwaliteit van 640×480 pixels.

3D in je broekzak – Aiptek I2 3D HD 720p
Het klinkt wat raar: 3D in je broekzak, maar dat komt gewoon omdat deze compacte 3D camera over mee naartoe genomen kan worden. Bijvoorbeeld in, je raadt het al, je broekzak. De Aiptek I2 3D HD 720p pocketcam is voorzien van twee geïntegreerde camera’s die saampjes een haarscherp (720p) 3D beeld vastlegt. Naast filmen kun je ook 5MP 3D foto’s maken. Leg de Aiptek I2 3D aan je computer met de bijgeleverde USB kabel en bekijk en upload je filmpjes naar bijvoorbeeld YouTube. Leuk om te weten: YouTube ondersteunt 3D filmpjes, dus deel je 3D opnames met heel de wereld!

Er waren eens twee GoPro’s en een 3D Mount
De GoPro 3D Mount is verschrikkelijk cool. Stop er twee GoPro camera’s in en filmen maar. Zelfs tot op 60 meter diepte heb je gegarandeerd haarscherp 3D beeld (de case is dus ook waterdicht). Bij deze mount wordt software geleverd waarmee je de beelden van beide GoPro’s op je pc gemakkelijk overelkaar kunt zetten wat uiteindelijk voor je 3D beeld zorgt.
Je kunt de beelden terugzien op je pc, 2D TV en uiteraard op je 3D TV als je die hebt 😉 En dat alles haarscherp, want de GoPro filmt in 1080p Full HD.

Nog meer Accessoires voor je GoPro
Oculus brengt supergave producten uit voor bijvoorbeeld de GoPro action camera’s. De Oculus Hand grip is uitstekend voor het mounten van je GoPro om onder water 3D beelden te schieten. Daarnaast heeft Oculus ook de R5 lens in 3D uitvoering uitgebracht. Super handig. Film nu alles boven de grond  haarscherp in 3D maar ook onder water tot op wel 60 meter diepte!

Tachyon XC 3D Helmcamera
Tachyon XC 3D Helmcamera
Aiptek I2 3D HD 720p
Aiptek I2 3D HD 720p
GoPro 3D Mount
GoPro 3D Mount
Oculus R5 3D Housing Flat Lens
Oculus R5 3D Housing Flat Lens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s