Breaking News: GoPro komt met de HD HERO2!

Vanmorgen lanceerde GoPro haar nieuwste model, de GoPro HD HERO2 ! Volgens GoPro dé action camera van 2012 en de specificaties liegen er niet om. Zo heeft de nieuwe GoPro een ingebouwde battery warmer ervoor dat je accu langer meegaat in koude omstandigheden; erg handig voor gebruik op de ski-piste deze winter.

Je kunt de GoPro HERO HD2 straks ook bedienen via je smartphone met de nieuwe WiFi Bacpac en is video streamen via WiFi of de mini HDMI poort ook mogelijk. Erg gaaf ook is de 120 fps functie in WVGA waarmee je slow-motion beelden echt heel soepel afspeelt.

GoPro HD HERO2

Nieuw design & nieuwe features

De GoPro HD HERO2 is voorzien van een volledig nieuw ontwerp, heeft een sterk verbeterde beeldkwaliteit en is nog eenvoudiger in gebruik.

GoPro HD HERO2 features

Verbeteringen van de GoPro HD HERO2

  • Professionele 11 Megapixel fotocamera
  • 2 x Sneller
  • 2 x Scherpere lens
  • Superprestaties bij weinig licht
  • 170º, 127º en 90º beeldhoek in 1080p en 720p Video
  • 120 fps in WVGA, 60 fps in 720p en 48 fps 960p
  • Foto-burst mode voor 10x 11MP foto’s per seconde
  • Mini HDM poort
  • Externe microfoon aansluiting
  • Geschikt voor Wi-Fi BacPac en Wi-Fi Remote

Eenvoudige bediening

De GoPro HD HERO2 actioncam is nog eenvoudiger te bedienen dan zijn voorganger. Als je weet hoe je een ‘gewone’ digitale camera moet gebruiken, dan kun je de GoPro HD HERO2 ook zonder gebruiksaanwijzing zo uit de doos gebruiken.

Verschillende versies

Er komen drie verschillende versies van de GoPro HD HERO2, elk met het benodigde bevestigingsmateriaal voor de activiteit. Daarnaast kun je met dit nieuwe model van GoPro ook nog gebruik maken van het ‘oude’ bevestigingsmateriaal van de HD HERO. De volgende versies komen op de markt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s