V-Nix: Happy Customer

Ik heb maar 1 woord voor V-nix en dat is GEWELDIG! Voor mij was het de eerste keer dat ik een min of meer grote aankoop deed via internet, en dan nog wel in het buitenland. Ik heb lang getwijfeld of v-nix nu wel echt betrouwbaar was en uiteindelijk heb ik het dan toch maar geprobeerd. Maandagavond besteld en woensdag avond aangekregen in België. Het online support is echt schitterend en het betalingssysteem is volledig waterdicht. De camera kwam aan in een grote doos met veel plastic er omheen zodat de camera geen schade zou oplopen. Ook de vele extra’s die je bij de camera krijgt zijn fantastisch.

Voor iedereen die twijfelt om iets te bestellen bij v-nix gewoon doen!

Misschien nog wel 1 klein minpuntje: bovenaan de website word er uitgepakt met ‘Wij verzenden tot 18:00’ maar in realiteit was dit niet helemaal het geval. Ik bestelde maandag avond om 17u30 en de bestelling is pas de volgende dag verzonden.

Michiel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s