Ontdekken hoe klein de Drift HD is

Tijdens mijn voorbereiding op de wintersport mocht ik vandaag dan eindelijk de nieuwe Drift HD in mijn handen houden. Het eerste dat me opvalt aan deze Full HD action camera is het zeer kleine formaat en lichte gewicht. Ik kan de camera makkelijk op mijn handpalm leggen. Deze nieuwe Drift is zo’n 25% kleiner dan zijn voorganger, ik blijf me verbazen dat zo’n kleine camera Full HD 1080p beelden kan maken!

Ik houd de aan/uit knop eventjes ingedrukt en de Drift HD gaat aan, meteen is er live beeld te zien op het LCD schermpje. Hierna ga ik gelijk even door het instellingen menu om te kijken hoe dat er uit ziet, zeer eenvoudig in te stellen!

De bediening van de camera kan ook via de afstandbediening, handig voor als de camera op je hoofd zit. Het signaal van de afstandbediening gaat via RF signalen, het voordeel hiervan is dat je de afstandbediening niet hoeft te richten zoals bij infrarood.

Aansluitingen
De Drift HD is voorzien van een externe microfoon aansluiting. Ik ontdek een extra afdekking die je kunt plaatsen als je gebruik maakt van een externe mic of usb-kabel. Zo blijft je Drift HD waterbestendig, handig! Nog vetter vind ik de mini HDMI poort. Ik sluit hem natuurlijk gelijk even aan op een tv en ben zeer onder de indruk van het haarscherpe beeld.

Drift HD aansluitingen

Bevestigingsmateriaal
Nieuw is bevestiging voor een ski-bril. Deze goggle strap mount komt mij zeer goed van pas, deze winter ga ik diverse camera’s testen tijdens de wintersport. De Drift-HD gaat zeker weten mee! Verder zit er bevestigingsmateriaal bij waarmee je deze actioncam vrijwel overal aan kan bevestigen.

Hebben?

Direct naar de Drift HD op V-Nix.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s