Fantastische Timelapse opnames met de Camalapse

Met de Camalapse kun je zelf leuke timelapse filmpjes maken of panoramabeelden. Hoe werkt het? Hetzelfde als een kookwekker! Je hoeft er alleen maar aan te draaien en alles gaat vanzelf. Het enige verschil is dat je er een camera op kunt schroeven door middel van een universele schroefdraad. Het maakt dus niet uit of je nu een Contour camera of een GoPro hebt, de meeste camera’s kun je op de Camalapse vastzetten.


Je kunt de Camalapse draaien, dan draait deze in een uur langzaam 360 graden.

Onderop de Camalapse zit nog een schroefdraad, zodat je deze kunt mounten of er bijvoorbeeld een statief onder kunt zetten. De Camalapse is bedoeld voor camera’s tot 450 gram. Hij is niet bedoeld om op de motorkap van je auto te monteren, hij kan wel in een auto (aan de binnenkant) geplaatst worden.

Binnenkort is deze verkrijgbaar bij V-Nix.nl, wanneer dat is laat ik jullie zo snel mogelijk weten. De link plaats ik dan bovenaan de post!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s