Ushot: Maak eindelijk foto´s van jezelf zonder je arm er op

Ik heb inmiddels thuis al een hele stapel en HD vol met (vakantie)foto’s van mij en vriendinnen, vrienden enzovoorts die door onszelf zijn geschoten. Op bijna iedere foto zie je een arm, gewoonweg omdat er niemand anders in de buurt was om de foto van ons te maken. Mensen die wel in de buurt waren vertrouwden we voor geen meter omdat het wel heel makkelijk is om er met onze camera vandoor te gaan.

De foto’s die je al hebt gemaakt, daar kun je niks meer aan veranderen, maar toekomstige foto’s zullen voortaan zonder de bekende armpjes in beeld zijn 🙂 I present to you…. The Ushot De Ville!

Wat is het? Een handstatief die gemakkelijk in je  tas past zodat je hem overal waar nodig naar toe kunt nemen. Het statief werkt in principe net zoals ieder ander statief (je schroeft je camera er op), het verschil is dat je deze in je hand kunt houden. Het spiegeltje was je vast ook al opgevallen, hier kun je het schermpje van je fototoestel goed in zien, zodat je ook meteen weet of je een beetje knap in beeld komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s