Tijd voor sfeer! en Cadeau’s

Tijdens deze mistige, koude en winterachtige dagen krijg ik altijd zin in Sinterklaas en Kerst. Kortom: Sfeer! Gezelligheid aan tafel bijvoorbeeld, met een mok chocolademelk met slagroom en een NeoCube puzzel. Ook wil ik sfeervol douchen, met verschillende geuren (van de shampoo) en kleuren! Gezellig het haardvuur aansteken zonder al te veel gemorrel met aanmaakblokjes en voor het vuurtje heel nieuwsgierig zijn wie mijn sinterklaaslootje heeft getrokken, lang hoef ik niet te dubben want ik kom er snel achter 😉

Maar omdat het nog lang geen weekend is, hier een lijstje met Sinterklaascadeautips voor op kantoor.

1. Golf Back Ball Chipi
Sla je golfbal (die aan een touwtje zit) weg en hij komt vanzelf terug. Misschien niet helemaal geschikt voor kleinere kantoren, maar dat leert je alleen maar beter slaan. De Golf Back Ball wordt veel gebruikt door golfers die hun slag willen verbeteren.

2. PenCam Spionagecamera
Collega’s bespieden is al een heel oud ritueel dat de dagelijkse kantoortaken altijd iets sappiger maakt. Je weet hoe vaak jij zelf pennen van een ander meeneemt of hoe vaak die van jou wordt meegenomen door een collega. Zorg wel dat je hem terugvindt, anders kun je het bewijsmateriaal niet beluisteren.

3. Worksafe Earplugs van Alpine
Die etter van een collega die de hele dag zit te fluiten, daar word je niet goed van. Oordopjes in en je kunt heerlijk rustig werken.

4. Mini-beamer
Handig voor als je veel op pad bent en regelmatig presentaties geeft. Deze mini-beamer bespaart je een hoop zeulwerk. En de halve vergaderzaal hoeft niet over je mooie iPad heen te flieberen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s