Imponeren met je Firestart Skills

Het wordt weer koud (ik vind het nog maar langzaam afkoelen) en de meeste schoorstenen zijn inmiddels alweer netjes schoongeveegd. Wat is er nu fijner dan je aangesleepte hout, al dan niet zelf gekapt en gekloofd, in je haardje te leggen en dit vervolgens aan te steken en met je lief voor het knisperend vuur te zitten met een wijntje/mok warme chocolademelk/biertje (of wat je ook maar drinkt)?

In de winter staat deze activiteit in menigeen z’n top tien. Je wilt de haard het liefst zo vlekkeloos mogelijk aansteken, nu heb je daar aanmaakblokjes voor, maar er zijn nog meer manieren natuurlijk.

Probeer het eens met de Bear Grylls Firestarter en haal de survivorman of woman in jezelf naar boven. En wat is er nu leuker dan een fikkie stoken? 😉

P.S.: wel onder veilige omstandigheden vuur aansteken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s