Action Camera’s en meer voor de Wintersport deel 1

Zij zijn wel heel klein, de action camera’s uit deze post, maar doen niet onder voor de welbekende merken GoPro, Drift en Contour. Daarom wat extra aandacht voor deze compacte action camera’s.

Camsports EVO HD
Zullen we zeggen zo groot als je duim of zo klein als je duim? De EVO HD van Camsports is zo compact, daar zijn er maar weinig van. Waterdicht tot op tien meter diepte, schokbestendig, bewapend met een laser zodat je weet waar je camera op gericht is (en dus weet wat je filmt!). Film in 720p HD met deze Camsports action camera die ook nog eens een 120° graden lens heeft, je kunt al je beelden dus op je grote HD TV bekijken. Met gemak.

VEVO Muvi Atom
De Muvi camera van VEVO is al bij wat meer mensen bekend. Maar heel veel van ons (ikzelf tot voor kort) wisten niet hoe klein dit cameraatje eigenlijk wel niet is. Het is zelfs mogelijk ’s werelds kleinste DV-camera. Met zijn nog geen 4 cm maak je mooie opnames met High Resolution DV-Video en kun je foto’s maken van 2MP. De Muvi Atom weegt maar 30 gram, je merkt niet eens dat je hem op je helm, fiets, arm, of waar ook maar hebt.

Camsports NanoCam
Deze camera weegt slechts 22 gram (door het ingebouwde flashgeheugen van 4 gig), is schokbestendig en heeft een resolutie van 736 x 480 pixels. De NanoCam is waterproof (tot op 10m diepte), shockproof en overal op te bevestigen.

Een gedachte over “Action Camera’s en meer voor de Wintersport deel 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s