Custom Cover GoPro

Beschermhoes voor je GoPro

Deze week was het Fashion Week, niet alleen kleding van de hotste designers stond deze week in de belangstelling. De GoPro Custom Cover in vele variaties behoort ook tot de high fashion, weliswaar in de action scene maar daarom niet minder waar.

Ga voor een industrial look met de carbon cover, een rauwe grijze kleur die laat zien dat je niet uit boter bent gesneden. Voor de echte die hard action figuren de ultieme cover.

De echte fashionistamannen en vrouwen onder ons gaan voor de Purple Rain cover. Met zijn vrolijke complementerende kleuren variërend van roze, paars tot aardetinten, wat deze beschermende hoes een uitstekend accessoire voor beide seksen maakt.

Je kunt van kunst houden of niet, deze Mondriaan GoPro Cover is en blijft een plaatje. Net een schilderij! Met deze replica van het wereldberoemde kunstwerk laat je zien dat je meer in je hebt dan alleen actie. Een stukje intellect misschien.

Deze Snake Skin hoes is werkelijk chique in elke situatie. Modebewust, stoer, chique, sexy, camouflage, noem maar op. Doe jezelf en je GoPro maar een mooie custom cover cadeau. Jullie hebben het verdiend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s