Met je iPhone of iPad naar het strand

Heerlijk, het wordt weer lente! Wij bij V-Nix worden daar erg blij van, jullie ook? Straks kunnen we weer lekker naar het strand, meer of zwembad. Het liefst nemen we natuurlijk onze iPhone en/of iPad mee. Wij hebben daar nu superhandige bescherming voor, zodat er geen zand in je iPhone of iPad komt. Daarnaast maakt deze jouw Apple gadget ook nog eens waterdicht!

Waterdichte behuizing voor iPhone

De iPhone Waterproof case van Aryca is er in zes toffe kleuren. Ideaal voor een dagje strand, eindelijk kun je je iPhone met een gerust hart meenemen. Je kunt zelfs foto’s maken onder water! De iPhone Waterproof Case is namelijk tot maar liefst 6 meter waterdicht. Check de video hieronder:

Ook je iPad Waterdicht

Ook een boek lezen op je iPad is eindelijk mogelijk deze zomer. Neem hem gerust mee naar het strand, de iPad Waterproof Case is tot 1 meter waterdicht. Daarnaast zorgt deze beschermende behuizing ervoor dat er geen zand en stof in je iPad komt. Ook houdt deze iPad Case sneeuw tegen, maar dat hopen we niet tegen te komen deze zomer 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s