Mount je GoPro op een geweer

Een tijdje geleden hebben wij van een van onze klanten @DutchMicro een paintball filmpje ontvangen. Hij had hierbij zijn GoPro op de loop van zijn geweer bevestigd. Het filmpje is hieronder te bekijken..! Dit is echter niet het enige waar ik het in dit bericht over ga hebben, er is namelijk een manier om heel eenvoudig een GoPro camera op een geweer te monteren. Lees hieronder de oplossing!


 

GoPro Picatinny Rail Mount

Het mounten van een camera op de loop van een geweer heeft soms nogal wat voeten in de aarde. Gelukkig verkoopt V-Nix.nl Sinds kort een speciale mount hiervoor, namelijk de GoPro Picatinny rail mount. Hiermee plaats je een GoPro camera gemakkelijk en snel op de standaard picatinny rail van een geweer. Dit levert spectaculaire beelden op, zoals valt te zien in bovenstaand paintball filmpje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s