De leukste producten voor in de lente

Het is eindelijk weer lente, de vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt en het is weer lekker lang licht ’s avonds. Kortom, dé ideale omstandigheden om er eens lekker op uit te gaan!

Lekker sportief met de Gaus Wheel SLX 3.0

Gaus WheelHet mooie weer nodigt uit om eens lekker sportief bezig te zijn buiten. In plaats van de auto te pakken kunt u natuurlijk de fiets nemen, maar dat is inmiddels wel wat saai. Daarom heeft V-Nix een leuke aanbieding, de Gaus Wheel SLX 3.0 is namelijk afgeprijsd van 150 naar 135 euro. Met de Gaus Wheel gaat u skiënd over straat, en bent u razend snel op de plaats van bestemming!

Ferrania Solaris Digital V500

Nu het mooie weer er weer aankomt zullen ook de watersporten en watersport activiteiten weer worden opgepakt. De Ferrania Solaris Digital V500 is een camera die tot 10 meter waterdicht is, en beschikt over 5 megapixels. De camera is nu te koop voor slechts 15 euro bij V-Nix! Ideaal voor in het zwembad of tijdens het duiken.

Camsports COACH

Camsports-Coach

Bij lente hoort natuurlijk de zon, en bij de zon hoort een mooie zonnebril. De Camsports Coach is niet alleen geschikt als skibril, maar ook uitermate geschikt als zonnebril. Tijdens het mountainbiken, of autorijden is deze bril uitstekend te gebruiken. Én het is niet zomaar een zonnebril, hij beschikt namelijk over een ingebouwde HD 720P camera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s