SpyCam shop; de ultieme spionage cams

V-Nix heeft een ruim aanbod aan spionage cameras, waarmee je ongemerkt kan filmen en spioneren. In onze SpyCam shop vind je alles om een goede spion te zijn! In dit blog artikel lees je alles over de beste spionage producten.

Spy Pen

Met de Spy Pen kan je ongemerkt filmen tijdens het schrijven. Handig voor het filmen van vergaderingen, sollicitatiegesprekken of wanneer je op school bent. De Spy pen beschikt over een video resolutie van 640 x 480. Daarnaast beschikt dit apparaat ook over een handige fotofunctie waarmee je foto’s maakt met een resolutie van 1280×1024 pixels. Uiteraard beschikt de spy pen ook over een ingebouwde microfoon zodat je alles kan terug luisteren. De Spy Pen is beschikbaar in 3 varianten: 2GB, 4GB en 8GB. In ongeveer 2 uur is de SpyPen volledig opgeladen.
spy-pen-spycam

Spy Watch

De Spy Watch is een horloge die beschikt over een ingebouwde camera. Omdat niemand verwacht dat er een camera in jouw horloge zit kan je hiermee ongemerkt filmen. Daarnaast is de camera lens goed verstopt in de wijzerplaat. V-Nix heeft 3 verschillende spionage horloges te koop. De SpyWatch Chrome, Compass en Chrono. De horloges hebben een opslagcapaciteit van 4GB.
spywatch

SpyCam sleutelhanger en sleutel

Een sleutelhanger waarmee je kan filmen, en zelfs een autosleutel met een ingebouwde camera. Mensen spelen altijd ongemerkt met hun autosleutels, dus niemand verwacht dat jij aan het filmen bent. De SpyCam Keychain beschikt over de mogelijkheid om een 16GB micro SD kaart te gebruiken zodat je uren lang kan filmen. Wil je liever een sleutel met ingebouwde HD camera kies dan voor de SpyCam CarKey HD
spycam-keychain

Spionage Zaklamp

Met de spionage zaklamp kan je zelfs wanneer het donker is spioneren en filmen. Dankzij de 8 ingebouwde led lampjes, met in het midden een camera lens film je in de donkerste omstandigheden zonder dat iemand het door zal hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s