iPhone als actioncamera met Miveu

We hadden natuurlijk al de Optrix HD iPhone Waterproof Case om je iPhone om te toveren tot een Full HD actioncam, nu komt er nog een nieuw product bij de Miveu iPhone case. Met deze iPhone case tover jij je iPhone in een handomdraai om in een echte Point-Of-View (POV) camera.

Iphone als Handsfree actioncamera

De Miveu iPhone Case zorgt er voor dat je iPhone verandert in een chest cam, dit komt er op neer dat je de iPhone op je borst draagt. Dit heeft als grote voordeel dat je handsfree kunt filmen vanuit een prachtig perspectief (zie foto).
Miveu iPhone Case
Zoals te zien op de foto wordt de iPhone bevestigd door middel van een verstelbaar harnas, de iPhone zelf verdwijnt in de case waardoor deze uitstekend beschermt is.

De voordelen van je iPhone in je camera

De iPhone heeft natuurlijk een aantal voordelen, zo beschikt de iPhone over een 3G verbinding waardoor je direct je foto’s en video’s kan delen via het internet. Daarnaast is het mogelijk om video’s direct te bewerken alvorens je deze met de rest van de wereld deelt.

Glazen Wide Angle Lens

Zoals te zien op de afbeelding beschikt de Miveu Case over een aparte op maat gemaakte lens. Deze lens wordt tegen de iPhone lens gedrukt waardoor de iPhone een breder beeld filmt zodat je niks hoeft te missen!

Een gedachte over “iPhone als actioncamera met Miveu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s