GoPro WiFi BacPac + WiFi Remote

Het is bijna zover! De lancering van de GoPro Wifi BacPac + Remote is een aantal keren uitgesteld maar is inmiddels beschikbaar in Amerika. Medio juni verwachten wij dit felbegeerde GoPro accessoire aan onze klanten te kunnen leveren. Het plaatsen van een Pre-Order is al mogelijk zodat jij het product als eerste ontvangt. De GoPro WiFi BacPac en Gopro WiFi Remote zijn los verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om beide producten samen te kopen met de GoPro Wi-Fi BacPac + Wi-Fi Remote Combo

GoPro Wi-Fi Bacpac functies

Wat kan je nou eigenlijk met dit langverwachte product?
Allereerst is het belangrijk om te weten dat de GoPro Wi-Fi BacPac geschikt is voor de GoPro Hero 2 en de GoPro Hero. Het product is dus niet geschikt voor de GoPro 960. Voor de GoPro Hero 2 biedt deze WiFi BacPac de meeste functies. Met een Hero 2 is het mogelijk om Full HD live beelden te streamen naar je smartphone, tablet of computer. Hiervoor is uiteraard wel een Wi-Fi verbinding nodig. Ook is het mogelijk om rechtstreeks foto’s en video’s te streamen naar bijvoorbeeld Facebook en Youtube. Met de Hero 1 is het alleen mogelijk om je GoPro camera te bedienen en video’s te starten, met behulp van de WiFi remote.
GoPro-wifi-bacpac

GoPro WiFi remote

De GoPro Wi-Fi remote is een afstandsbediening waarmee het mogelijk is om tot 50 GoPro camera’s tegelijk te bedienen, over een maximale afstand van maar liefst 180 meter. Met deze remote kan je de camera volledig bedienen. Ook is het apparaat tot 3 meter waterdicht. De Wifi remote wordt geleverd met een bevestigingsriem voor om je arm.
GoPro-Wifi-Remote

GoPro App

Binnenkort wordt de GoPro App gelanceerd voor smartphones en tablets. Hiermee is het mogelijk om in combinatie met een Wifi BacPac je GoPro te bedienen. Daarnaast is het mogelijk om een live preview te zien, en foto’s en video’s direct terug te kijken.

GoPro-App

De mogelijkheden in een filmpje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s