A-Solar Mobiele Lader

Tegenwoordig kan bijna niemand meer zonder zijn mobiele telefoon, camera of andere apparaten. De smartphones van tegenwoordig kunnen bijna alles, maar hebben een nadeel: De accu is razendsnel leeg. De A-Solar Xtorm Power Bank 700 Mobiele lader biedt gelukkig de oplossing. Met deze lader kan je overal je apparaten opladen.  Erg handig wanneer je bijvoorbeeld naar een festival gaat, of ergens anders geen toegang hebt tot stroom.

Specificaties A-Solar Mobiele Lader

Deze mobiele lader heeft specificaties die zonder twijfel spectaculair genoemd kunnen worden. Deze lader kan namelijk 2 apparaten tegelijk opladen, wat erg handig kan zijn. De batterij beschikt over een capaciteit van 7000mAh. Hiermee is het mogelijk om een iPhone maar liefst 5 keer op te laden, en een GoPro Camera is zelfs 6 keer op te laden. Deze lader is geschikt voor alle apparaten die zijn op te laden via USB. Micro-USB en Mini-USB connectoren worden meegeleverd.

a-solar-x-torm-power-bank-7000

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s