GoPro Camera Tethers

Gebruik jij je GoPro onder extreme omstandigheden? Dan bestaat er altijd de kans dat er iet misgaat, waardoor je dure camera op de grond valt. Om dit te voorkomen heeft GoPro de Camera Tethers ontworpen. Met dit product is het heel eenvoudig om je camera te zekeren. Plak een Adhesive mount bijvoorbeeld op je helm, en bevestig het bijgeleverde touw aan de backdoor van je camera behuizing, en uiteraard aan de adhesive mount. Wanneer er onverhoopt iets fout gaat zal je camera niet op de grond vallen.

Een set GoPro camera tethers bestaat uit:

 • 5 Adhesive Mounts
 • 5 Tether Straps

Camera Tethers GoPro

2 gedachten over “GoPro Camera Tethers

 1. Ik zie dat de prijs voor een gopro hero2 voor motor verlaagd is tot 280€ en voor 115€ gratis aan accessoires. Welke stukken krijgt men gratis erbij. Hoe met de gopro opgeladen worden. De wifi met afstandbediening, is die binnen? De ion ziet er ook goed uit, ik zie de lichtgevoeligheidvan de ion hoger is dan de gopro, welke voordelen af nadelen zijn dat dan voor de lichtgevoeligheid.

  Like

  1. Hallo Martin,

   De prijs van de GoPro Hero 2 motorsports is inderdaad verlaagd. De actie voor gratis accessoires is tegenwoordig als optie toegevoegd. voor 41 euro heeft u dan accessoires met een waarde van 115 euro bestaande uit een 16 gb sd kaart, extra accu en usb adapters.

   De GoPro kan opgeladen via de bijgeleverde usb kabel. Door het actiepakket erbij te nemen is de gopro via de adapter op te laden via het stopcontact. De GoPro Wifi bacpac + remote is op dit moment op voorraad.

   De ION is inderdaad ook een prima camera, bovendien net nieuw op de markt . De ION AIR Pro wifi heeft standaard een wifi adapter bijgeleverd.

   De lichtgevoeligheid van de ION is (>1.4 V/lux-sec) die van de GoPro >.84 V/lux-sec. Hoe lager de V/lux-sec hoe minder licht er nodig is om te filmen. De GoPro camera zou dus iets beter moeten zijn met weinig licht volgens deze specificaties. In de praktijk blijkt echter dat dit nauwelijks verschilt. Door het compacte formaat van de actioncameras is de lensopening erg klein, waardoor alle actioncams moeite zullen hebben met filmen in het donker.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s