Qstarz GPS LapTimer

Hoe snel ben jij op het circuit? Met de vernieuwde Qstarz GPS Laptimer is het een fluitje van een cent om je rondetijden bij te houden. Dankzij de ingebouwde GPS worden rondetijden zeer nauwkeurig bijgehouden.

De vernieuwde LT-Q6000 beschikt over een 2.5 inch kleurenscherm waarmee je direct je rondetijden kan terugkijken. Dankzij de handige grafieken, en vergelijkingen met eerder afgelegde rondes is het eenvoudig om te zien waar nog extra tijd te winnen valt. Met de GPS LapTimer haal je het maximale uit je prestaties.

De Qstarz LapTimer is eenvoudig te gebruiken tijdens het rijden, een rood scherm geeft een langzamere rondetijd aan dan je snelste ronde, een groen scherm een snellere. Hierdoor kan je in één oogopslag zien of je sneller was dan je beste ronde. De QStarz LapTimer beschikt zelfs over een ingebouwde G-Force meter.

 

LT-Q6000_Banner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s