GPRS Wildcamera van Seissiger

Een camera die je direct waarschuwt wanneer een dier in de buurt is van je camera, of wanneer een dief je auto probeert te stelen. Met de Seissiger GPRS camera zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. De camera is op de markt gebracht om wilde dieren eenvoudig te spotten. Dit is erg handig wanneer je aan het jagen bent, of niet alledaagse dieren probeert te vinden.

De Seissiger GPRS Wildcamera beschikt over warmte en bewegingssensoren waardoor dieren en mensen direct worden opgemerkt. Vervolgens ontvang je via e-mail of MMS een 8 megapixel foto van hetgeen de camera heeft gespot. Dankzij de 14 ingebouwde infrarood lampjes maakt de camera ook in het donker mooie opnames. De camera is uitgevoerd in camouflage kleuren waardoor deze niet wordt opgemerkt door voorbijgangers, en is uiteraard waterdicht.

wildcamera-seissiger

Opslaan op SD Kaart

De foto’s en video’s kunnen opgeslagen worden op een SD kaart, deze zal niet  standaard worden bijgeleverd. De foto’s worden via MMS of E-mail verzonden door een SIM kaart in de camera te plaatsen.
seissiger-gprs-wildcamera

seissiger-wild

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s