Contour Plus 2 gelanceerd

Eindelijk is het zover, de langverwachte opvolger van de Contour Plus is aangekondigd, de Contour Plus 2.
Een sterk verbeterde beeldkwaliteit en de mogelijkheid om te filmen met 120 FPS zijn de meest in het oog springende vernieuwingen.

Ingebouwde GPS

Zoals we van Contour gewend zijn beschikt ook de Contour +2 over ingebouwde GPS, wat deze camera nog steeds uniek maakt ten opzichte van de concurrentie.
Dankzij de ingebouwde GPS beschik je over realtime positiedata. Met behulp van de Contour Storyteller software breng je video en locatie samen. Monteer de locatie direct naast je video zodat je gemakkelijk de afgelegde route kunt zien.

contour-plus-2-zijkant

Smartphone bediening

De bediening van de Contour+2 is nog eenvoudiger geworden ten opzichte van zijn voorganger. Bovendien is de camera eenvoudig met de telefoon te bedienen dankzij een bluetooth connectie, en kan je direct op je telefoon zien wat je aan het filmen bent. Je kan je mobiele telefoon zelfs als afstandsbediening gebruiken. Dankzij de ingebouwde laser allignment kies je altijd de juiste uitlijning voor de camera.

60 meter waterdicht met bijgeleverde behuizing

Dankzij de standaard bijgeleverde onderwaterbehuizing is de Contour +2 maar liefst 60 meter waterdicht. Dit maakt de camera uitermate geschikt voor duikers die afdalen naar grote diepte.
contour-plus-2-onderwaterbehuizing

Filmen in 120 FPS

Waarschijnlijk heb je ze wel eens gezien, van die filmpjes waarin alles heel traag lijkt te gaan (slow-motion). Hoe meer FPS een camera heeft, hoe meer beelden per seconde er worden opgenomen. 120 fps houdt dus in dat er 120 beelden per seconde worden geschoten. Hierdoor krijg je prachtige slow-motion filmpjes met enorm veel detail. Met de nieuwe Contour+2 kan je hier zelf mee aan de slag op een resolutie van 480p.

Slide to Record

Zoals we gewend zijn van Contour is het starten van een opname erg eenvoudig. Simpelweg de record knop naar voren schuiven is voldoende om al je actie vast te leggen.
contour-plus-2-record

Contour +2 video

Leveringsomvang Contour Plus 2

De camera wordt standaard geleverd met een aantal handige accessoires zodat je direct aan de slag kan.

  • Contour +2
  • Contour+2 Waterproof Case
  • Mini USB kabel
  • HDMI Out kabel
  • Microfoon kabel
  • Microfoon adapter kabel
  • Profile Mount
  • Rotating flat surface mount
  • Rechargeable Lithium-Ion Battery

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s