GoPro iPhone App gelanceerd

We hebben er helaas lange tijd op moeten wachten, maar het lange wachten wordt beloond, GoPro heeft de GoPro App voor de Wi-Fi BacPac gelanceerd!

Mogelijkheden GoPro App

De applicatie is bedoeld voor eigenaren van een GoPro HD Hero 2 in combinatie met de Wi-Fi BacPac. Met de applicatie is het mogelijk om via je iPhone je GoPro camera op afstand te besturen. Je smartphone verandert dus in een afstandsbediening. Daarnaast kan je live op je telefoon zien wat je aan het filmen bent, en zo exact je gewenste shot bepalen.

Alvorens de applicatie gebruikt kan worden zal je de GoPro Hero 2 moeten updaten. De Applicatie is geschikt voor de volgende Apple producten: iPhone 3GS, 4, 4S, 5, iPod Touch & iPad 1, 2 & 3. Werkt met iOS 4.3 of later.

GoPro App instructie video

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s