Drift HD Ghost NIEUW

Drift HD heeft zojuist een nieuwe camera gelanceerd, de Drift HD Ghost. De Drift HD Ghost is de opvolger van de populaire Drift HD en kan zelfs nog meer dan zijn voorganger. Wil je weten wat de Drift HD Ghost zo speciaal maakt? Lees dan onze uitgebreide Drift HD Ghost Review hieronder.

Drift HD Ghost: Wat is nieuw?

Het eerste wat opviel toen wij de nieuwe Drift HD Ghost zagen was het grotere LCD scherm. Deze is vergroot tot 2 inch en daarmee 0.5 inch groter dan die van de Drift HD. Daarnaast is het display gemaakt van Gorilla Glass. Het woord zegt het eigenlijk al; je display is volledig Bokito-proof en krast niet. Maar daar hield het niet mee op, want er is meer! Alle nieuwe functies en verbeterde specificaties zullen we hieronder toelichten.
drifthd-ghost-menu

Ingebouwde Wi-Fi

Vrijwel iedere nieuwe camera die in het laatste halfjaar op de markt is gekomen beschikt over ingebouwde Wi-Fi, zo ook de Drift HD Ghost. Hiervoor zal binnenkort een smartphone applicatie uitkomen die geschikt is voor iPhone & Android. Met deze app is het mogelijk om camera instellingen te wijzigen, video’s te starten/stoppen en foto’s te maken. Een toffe extra is de mogelijkheid om video’s naar je smartphone te downloaden, zodat je direct kunt uploaden naar je favoriete social media.

Bijgeleverde afstandsbediening

In vergelijking tot veel andere merken krijg je bij Drift camera’s standaard een afstandsbediening bijgeleverd. Ook bij de nieuwe Drift HD Ghost is dit het geval en is de afstandsbediening zelfs verbeterd. Een ingebouwd LED lampje in verschillende kleuren maakt duidelijk in welke modus de camera staat. Met een bereik van circa 10 meter is deze afstandsbediening perfect om de camera buiten handbereik te bedienen. Erg handig als je de camera bijvoorbeeld op het dak van je auto wilt zetten.
drift-hd-ghost1

Verbeterde Lens & Video

Ook op het gebied van videokwaliteit heeft Drift niet stilgezeten. Dankzij een verbeterde lens ben je verzekerd van kristalheldere beelden en prachtige kleuren. Met de nieuwe Drift Ghost film je in 1080p, 960p. 720p en WVGA resolutie. Tijdens het filmen is het mogelijk om foto’s te maken terwijl de camera gewoon door gaat met filmen. Het filmen in 120 frames per seconde is mogelijk in een WVGA resolutie, zodat ook high-speed beelden aan het lijstje van mogelijkheden kan worden toegevoegd.
drift-hd-ghost-lens

Drift Flashback Video Tag/Loop

Je bent lekker aan het genieten op de piste en je komt er nét iets te laat achter dat je een geweldige shot hebt gemist. Balen! Maar niet met de Drift HD Ghost, want met de Video Tag/Loop Flashback mode sla je eenvoudig beelden op tot 5 minuten na dat moment. De 5 minuten voorafgaand aan je ‘baalmomentje’ staan dan gewoon al op de microSD-kaart!

Waterdicht

De Drift HD Ghost is standaard tot 3 meter waterdicht zodat je er zonder problemen mee kunt rollebollen in de sneeuw. Wanneer je besluit om echt het water in te gaan kun je gebruik maken van de onderwaterbehuizing waarmee je tot 60 meter diep kunt duiken.

Drift HD Ghost Video

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s