Review Flip MinoHD & UltraHD 3G vs. Flip MinoHD & UltraHD 2G

Iedereen die de afgelopen twee jaar niet de Orinocodolfijn heeft zitten bestuderen in de Amazone weet wat een Flip is. Mocht je een ander excuus hebben dan proberen we het kort uit te leggen; Flip is een Point-and-Shoot Videocamera. Wat de Canon Ixus was voor Fotografie, zijn de Flip Camera’s voor de Camcorders.

Sindskort heeft Flip de bestaande MinoHD en UltraHD 2G gereviseerd met als gevolg de Mino-HD 3G en Ultra-HD 3G. Maar wat zijn dan de verschillen?

Image Stabilizer 2.0
Flip heeft de Image-Stabilizer verbeterd wat resulteert scherpere video’s.

Realistische Kleuren
Flip MinoHD en de UltraHD hadden al realistische kleurtinten, maar bij de 3G versies is dit nog iets beter.

Verbeterde Flip-USB-Ding
Het stukje wat de Flip ‘Flip’ maakt is bij de Mino-HD nu van metaal en daardoor net iets steviger. Persoonlijk vind ik dit geen toevoeging, maar nu kun je je Flip in ieder geval wel als bekerhouder gebruiken tijdens de upload naar YouTube.

Groter beeldscherm
De Mino-HD heeft een groter display gekregen van 2”. Dit is op zich geen overbodige luxe, want deze upgrade kon een 2G-model wel gebruiken.

Conclusie?
Vandaag is er geen conclusie in deze “Flip MinoHD & UltraHD 3G vs. Flip MinoHD & UltraHD 2G” vergelijking. De MinoHD en UltraHD zijn nu gewoon een stuk beter, meer valt er niet over te zeggen. Met deze actie staan Flip MinoHD en UltraHD weer bovenaan de lijst van Pocketcamera’s en wordt de keuze voor een Flip camera nog gemakkelijker gemaakt.

Default rules!
Al die veranderingen en verbeteringen, het is voor sommigen niet nodig. Voor die mensen is er gelukkig nog het orgineel !

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s