Miracle Fruit: Van zuur naar zoet

Citroenen zijn gezond en helpen je om sneller een paar kilo kwijt te raken. Er zitten ook nog eens heel veel vitamines in. Wel zijn ze vreselijk zuur en niet bepaald een pretje om zo op te eten. Hier is echter een oplossing voor.


Miracle Fruit maakt van de zure smaak een zoete sensatie. Het zijn tabletten gemaakt van Miracle Berries, een tropische vrucht uit West-Afrika die twee uur lang je smaakpapillen beïnvloed. Al sinds jaar en dag worden deze besjes als gewoonte voor het avondmaal gegeten door de oorspronkelijk bewoners van West-Afrika.

Het product is 100% natuurlijk en onschadelijk. De tabletten bevatten een actieve stof genaamd glycoproteïne die bittere en zure smaken omzet naar een zoete smaak. Hoe het werkt: Je laat een tablet op alle plaatsen van je tong smelten, daarna verandert meteen je smaak.

Deze bessen produceren een onschadelijke actieve stof, genaamd glycoproteïne. Deze stof bindt zich tijdelijk aan je smaakpapillen, waardoor bittere en zure smaken naar zoetigheid gaan smaken. Het werkt heel eenvoudig; 1. Je laat een Miracle-Fruit-tablet op alle plekken van je tong smelten. 2. De komende twee uur verandert je smaak, dit gebeurt binnen twee minuten.

De ingrediënten van het product zijn: Gedroogd Miracle Fruit vruchtvlees, Vitamine C, Microkristallijne Cellulose, Dibasisch calciumfosfaat en Magnesium stearaat.

Niet alleen citroeneters zijn gebaat bij dit wondermiddel dat trouwens onder farmaceutische omstandigheden wordt geproduceerd. Ook diabetespatiënten en afvallers kunnen er baat bij hebben door bijvoorbeeld een toetje te eten waar citroen en sinaasappel in is verwerkt. Je kunt suikervrij eten met Miracle Fruit tabletten terwijl je wel een zoete smaak hebt!

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s