De GPS Autotracker vindt je gestolen auto weer terug

Een GPRS-Tracker is een anti-diefstal systeem waarmee je tot op enkele meters nauwkeurig je auto weer kunt traceren. Een belangrijk apparaatje dat steeds vaker wordt aangeschaft en onmisbaar blijkt bij autodiefstal zowel in Nederland als in het buitenland tijdens je vakantie.


Je bevestigt de GPS Autotracker op een plaats in je auto, je kunt hem ook door je garage laten plaatsen. Deze GPS Autotracker kun je eenvoudig onder je motorkap installeren, want de anti-diefstal chip werkt nog steeds onder extreme temperaturen. De tracker maakt verbinding via het GPRS Netwerk en maakt gebruik van een simkaart. Wanneer je naar het nummer belt, krijg je vrijwel direct een bericht terug met de coördinaten waar je auto zich bevindt. De coördinaten zijn tot op 5 meter nauwkeurig. Meer dan voldoende dichtbij om je gestolen auto weer terug te vinden.

Je kunt het beste een prepaid simkaart halen omdat je de Tracker (hopelijk) niet dagelijks zult gebruiken. Je bent dan niet gebonden aan dure, doorlopende abonnementskosten en kunt de simkaart gewoon opladen met een gewenst bedrag. Mocht het gebeuren dat je simkaart verlopen is, dan kun je er gemakkelijk een nieuwe in plaatsen.
De GPS Autotracker zorgt ervoor dat je auto altijd terug te vinden is. Een aantal verzekeraars in Nederland en de rest van Europa verplicht eigenaren van luxe auto’s het apparaat in de auto te plaatsen. De kleine investering van de GPS Autotracker bespaart verzekeraars en auto eigenaren namelijk een hele hoop geld.

Zorg dat je de Autotracker voordat je op vakantie gaat nog aanschaft, installeert en test om problemen in het buitenland te voorkomen. Controleer of er voldoende tegoed op je simkaart staat zodat je niet voor nog vervelendere verrassingen komt te staan wanneer je auto wordt gestolen. Niets is immers lastiger dan om aan de Italiaanse politie uit te leggen dat je auto is gestolen.

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s