Oculus R5 lens speciaal voor de GoPro

De Oculus R5 is een lens speciaal ontworpen voor de GoPro Hero HD. De lens is een Flat Lens die je eenvoudig op je camera monteert en de kwaliteit van je onderwaterbeelden fors verbetert.

Op onderstaande afbeelding zie je links een beeld zonder de Oculus R5 lens en aan de rechterkant een beeld waar de Oculus Lens wel gebruikt wordt. Het verschil tussen beide beelden is heel duidelijk te zien. De lens gaat onscherpe onderwaterbeelden tegen en zorgt ervoor dat je gefilmde materiaal niet ‘boltrekt’.

De lens is gemaakt van dik optisch plastic en gelamineerd met een beschermende laag. De bevestiging van de lens is gemakkelijk. Je hoeft de behuizing van je GoPro dus niet te tweaken, de lens is immers speciaal voor de camera ontworpen. De lens heeft zich na veelvuldig testen bewezen tot op 70 meter diepte. Zelf na 60 minuten nog steeds geen lek. Nog een voordeel: bij de Oculus R5 lens komt er nooit damp in het midden van de lens. Mocht er toch damp op de lens komen dan beperkt dit zich tot de uiterste hoekjes van de Oculus R5.

Je kunt deze lens bestellen op V-nix.nl. De enige aanbieder van de Oculus R5 in Europa. Wanneer je de Oculus R5 nu bestelt hem je hem nog ruim op tijd in huis voor je vakantie!

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s