Breaking Pre-Order News: Drift komt met nieuwe Action Cam

Drift komt met een nieuwe camera, de Drift HD. Eerder brachten ze de DriftHD 170 Stealth Camera, HD170 Action Camera en de X170 Action Camera op de markt. Allemaal stuk voor stuk top action camera’s, maar het kan kennelijk nog beter: de nieuwe Drift HD die eind augustus in de verkoop gaat, maar vanaf vandaag kun je hem alvast bestellen als eerste in Nederland.


De nieuwe Drift HD camera heeft fantastische specs, een aantal er van waren al aanwezig op eerder uitgebrachte camera’s van Drift maar zijn verbeterd:

Verbeterde Specs:

  • Geïntegreerd LCD Scherm
  • Draadloze Afstandsbediening
  • 300 graden roteerbare lens
  • 170 graden filmperspectief
  • Verschillende mount opties
  • Waterbestendige casing
  • 1080p/30fps en 720p/60fps

Wat is er nieuw aan?
De nieuwe Drift HD is compacter (4inch) dan bijvoorbeeld de Drift HD Stealth. Hij is 25% kleiner dan zijn voorganger en iets lichter. Ook is de lens te vervangen voor een ander exemplaar, een erg handige nieuwe functie. Je kunt ook foto’s maken met de DriftHD, de camera heeft een 9MP fotofunctie zodat je super scherpe foto’s kunt maken. Al het opgenomen materiaal wordt op een MicroSD kaart geplaatst. Er wordt extra beschermingsmateriaal bij de camera geleverd voor wanneer je bijvoorbeeld een externe microfoon gebruikt. Je kunt de HD beelden van je camera direct bekijken op je TV met de micro HDMI connector. De LED indicator is ook nieuw, deze geeft aan wanneer je camera opneemt. De Goggle Strap die wordt bijgeleverd is vernieuwd en er zit een universele clip bij zodat je je nieuwe DriftHD op verschillende manieren kunt mounten.

De productdemonstratie geeft je een goede indruk van de mogelijkheden van de nieuwste innovatie van Drift. Vanaf vandaag in de pre-order te bestellen bij V-Nix.

Introducing the new Drift HD Camera from Drift on Vimeo.

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s