Secu4 BlueWatchDog: Bescherm je waardevolle spullen

Vernieling en diefstal zijn de twee meest gepleegde delicten in Nederland waar we het meest last van hebben (volgens het CBS). Het aantal diefstallen van tassen, mobieltjes, laptops enzovoorts neemt alleen maar toe. Erg vervelend allemaal. Diefstal kun je tegenwoordig best wel voorkomen. Bekijk dit filmpje maar eens.

Je verstopt het apparaatje in je koffer, rugzak of laptoptas en installeert de applicatie van de BlueWatchDog op je mobiele telefoon. Wanneer je waardevolle spullen zich te ver van je mobiele telefoon bevindt krijg je een melding en activeert automatisch de BlueWatchDog die vervolgens een hoge alarmtoon van 100 decibel uitstoot.

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s