Grip-Lock: Read this or else!

We blijven even in het diefstal thema, gewoon omdat het kan. Vandaag een kort verslagje over de Grip-Lock. Een slot voor je motor of scooter dat over de gashendel en remhendel wordt geplaatst. De Grip-Lock is een goede aanvulling op het reguliere slot van je motor of scooter. Niemand komt meer weg met jouw scooter.

Het slot is er op ontworpen dat het zichtbaar bescherming biedt tegen diefstal, het is niet alleen zichtbaar voor een kleptomaan maar ook voor jezelf. Iedereen is wel eens tegen het schijfslot aangereden, dit slot is niet alleen een extra slot maar het herinnert je nog eens aan je andere slot.

Specs: weegt iets minder dan 500 gram, vervaardigd uit gehard staal, omgeven met hoogwaardig Nylon en verkrijgbaar in hippe kleurtjes, waaronder roze want het oog wil ook wat ;). Het product komt uit Nieuw Zeeland en is wereldwijd succesvol een topper onder de sloten.

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s