Bear Grylls redt je leven in 3 minuten

Bear Grylls weet als echte survival expert als geen ander wat je goed kunt gebruiken tijdens je strijd om te overleven in de wildernis. Samen met Gerber heeft hij een serie messen ontwikkeld die daar bij kunnen helpen. Zelfs als je al je Sultanakoekjes al hebt opgegeten.

Met Bear Grylls en Gerber zijn er twee expertises samengevoegd: overleven en snijden. Gerber is een specialist wat betreft messen, ze maken ze al langer dan 70 jaar, voor uiteenlopende gelegenheden: vissen, jagen, survivallen, voor het leger en zelfs voor in het huishouden. De woeste man Bear Grylls beklom als jongste Brit op zijn 23ste al de Mount Everest, is Chief Scout en brak zijn rug op drie plaatsen waarna hij na een tijdje al weer met een machete in de bosjes stond te hakken. Een echte man dus, die naast zijn messenserie ook nog eens een eigen kledinglijn heeft.

Gerber Bear Grylls Folding Sheath
De Folding Sheath Knife is een handig mes van high carbon stainless steel, je kunt het mes dubbelvouwen. Het heeft een goede grip met een rubber coating zodat het mes goed in je hand blijft zitten. Het opvouwbare mes is er een voor gebruik onder alle omstandigheden. Er zit een survivalgidsje bij, dat niet alleen leuk is om te hebben maar tijdens gevaarlijke situaties nuttig kan zijn. Er staat, hier komt ie, informatie in hoe je in de wildernis kunt overleven. Het gidsje is ook nog eens weather proof, Het mes kan je na gebruik weer netjes opbergen in het nylon holster.

Gerber Bear Grylls Ultimate Knife FB
Dit mes komt in nog meer situaties van pas dan de vorige. Bear is er van alle messen het meest trots op. Er zit namelijk een noodfluit aan het mes bevestigd en een hamerkop aan de achterkant van het mes. Ook zit er een magnesiumstick bij zodat je overal vuur kunt maken. Onderstaand filmpje says it all.

Firestarter
Een vuurmaaksetje is nooit mis, Bear Grylls heeft hier naar mijn zeggen een leuke maar vooral zeer bruikbare tool voor. Het is gemaakt van vuurstaal en werkt hetzelfde als in het filmpje hierboven. Er zit voor echte nood ook een fluitje aan de tool en achter een schroefdopje zitten katoenen bolletjes waar je gemakkelijk het vuur mee kunt aansteken.

Het leuke van de Gerber Bear Grylls tools is dat ze niet alleen voor noodsituaties zijn maar ook in het dagelijks leven kunt gebruiken, bij het vissen, survivallen, barbecueën, kamperen, wandelen in de bossen, en ga zo maar door.

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s