Bassie en Adriaan revival met de Gibbon Slackline

Wie kent ze niet, Bassie en Adriaan. Het zal je verbazen hoe lastig het was om een leuke foto van het dynamische duo  te vinden voor deze post . Maar nu even to the point: wil jij die fantastische Bassie en Adriaan gevoelens weer beleven? Wil jij net zoals Adriaan dat deed kunnen koorddansen? Maar dan zonder van die rare slofjes aan te hoeven en jarenlang oefenen?

Dan is dit iets voor jou: de Gibbon Slackline.  Bind hem vast aan twee stevige objecten, bomen bijvoorbeeld en span het koord strak (dat gaat gemakkelijk).

En je bent binnen no-time een koorddanser van niveau. Maar even serieus: de Gibbon Slackline is echt leuk, je kunt er overal mee spelen. In het park, boven een zwembad, verzin maar iets geks. Je kunt er op balanceren, lopen, en springen en het is ook nog eens goed voor je spieren. Slacklinen is ontstaan in Amerika en uitgevonden door bergbeklimmers, uit verveling en om in vorm te blijven spanden zij hun klimtouwen tussen bomen en balanceerden daar op. De Gibbon Slackline is er in een 15 meter en een 25 meter uitvoering.

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s