Alpine Hearing Protection

Gehoorproblemen worden vaak zwaar onderschat, het aftakelen van je hoorcapaciteit gaat langzaam maar als je eenmaal je oren beschadigd hebt is er geen weg meer terug. Vaak heb je niet in de gaten of je gehoor beschadigd is, andere mensen merken dit aan jou wanneer je bijvoorbeeld hard praat of de TV altijd hard hebt staan. Gehoorbeschadiging treedt overal op, op je motor, tijdens concerten, in de discotheek enzovoorts. Wil je weten of jouw oren al beschadigd zijn? Doe dan hier de hoortest.

Gelukkig kun je gehoorbeschadiging voorkomen. Alpine Hearing Protection heeft voor een aantal veelvoorkomende gelegenheden beschermende oordopjes ontwikkeld. Ze zijn niet alleen erg goed voor je oren, maar zien er ook nog eens leuk uit.

PartyPlug
Muzikanten (maar ook concertgangers en stappers) stellen hun gehoor regelmatig bloot aan snoeiharde geluiden. Hiermee loop je het risico dat er gehoorverlies optreedt. Een langzaam maar onomkeerbaar proces waardoor je gehoor aanzienlijk slechter wordt. PartyPlug oordopjes zijn er op ontworpen dat ze je gehoor beschermen terwijl je tegelijkertijd de muziek nog helder hoort. De oordopjes zitten comfortabel en worden geleverd met twee soorten filters voor snoeiharde muziek tot iets minder hard. Handig: als je vaak naar concerten gaat of een elektrische gitaar met een leuke versterker er bij hebt.

MotoSafe
De MotoSafe oordopjes beschermen tegen wind doofheid door de windruis in je motorhelm. Als je op je motor zit zijn je oren blootgesteld aan vaak meer dan 90 decibel. De oordopjes zijn voorzien van twee filters en vormen zich comfortabel naar je oor, zelfs onder je helm. Handig: nee, niet alleen handig maar noodzakelijk als je motor rijdt.

SwimSafe
Je oren beschermen tegen geluid lijkt logisch, beschermen tegen water is minstens net zo belangrijk. De SwimSafe oordopjes hebben een kleine opening waar geen water naar binnen kan komen terwijl je wel gewoon alles normaal kunt horen. Handig: als je liever geen water in je oren hebt, vaak oorpijn hebt na het zwemmen.

TravelFit
Geluiden tijdens het reizen zijn vaak erg vermoeiend, geluiden van motoren en wind zijn constante monotone geluiden die je reis onaangenaam maken. De TravelFit oordopjes maken je reis een stuk prettiger en zorgen er voor dat je uitgeruster op je plaats van bestemming arriveert. Handig: het monotone lawaai van de trein uitschakelen is super fijn na een zware werkdag.

SleepSoft
Vervelende geluiden tijdens je welverdiende rust: snurkende kerel/vrouw naast je, verkeer, dat irritante klokje en zo zijn er nog wel een paar te bedenken. De SleepSoft oordopjes verminderen dit geluid aanzienlijk. Groot voordeel aan dit product is dat hoge en belangrijke geluiden zoals het gehuil van een baby, rookalarm en de deurbel niet uitgeschakeld worden. De oordopjes passen zich aan de vorm van je oor aan zodat je ze tijdens je slaap comfortabel kunt dragen. Handig: voor als je een zware nachtdienst hebt gedraaid en eindelijk wel eens lekker wilt slapen zonder al dat lawaai.

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s