Tijdelijk Honderden Euro’s Gratis bij een GoPro Action Camera !

Heb je altijd al een GoPro action camera willen hebben of een Drift HD Stealth, of wil je gewoon de nieuwste Contour camera? Dan is dit het juiste moment om er een aan te schaffen. V-Nix biedt namelijk deze camera’s niet alleen tegen een zeer scherp tarief aan, maar geeft ook nog eens honderden Euro’s aan accessoires weg.

GoPro HD 1080p Wide-Hero

Wat zit er in de doos? Naast de gebruikelijke dingen (kijk op de website om te kijken wat er normaliter in de doos zit) doet V-Nix nog voor €115,- aan accessoires cadeau bij je GoPro HD 1080p Wide-Hero. SD-kaart hoogsnelheid (class 10) waarmee je tot maar liefst 8 uur aan HD-video opneemt. Een accu voor dubbele opnameduur. Een 12V Autolader voor onderweg. Een 220V lichtnetadapter om je GoPro thuis op te laden.  De camera bieden we aan voor €308,95. Doe maar eens een prijsvergelijk op internet en je zult zien dat je bij ons de beste deal krijgt. De GoPro HD Hero 960 (nu €219,-) wordt geleverd met deze extra accessoires ter waarde van €115,-.

Bij de Contour-HD, Contour+, Contour GPS, POV.HD geven we ook een extra doos accessoires weg. Kijk op de website voor meer informatie en grijp je kans.