Word jij de nieuwe Tiger Woods?

Wil jij je golfskills verbeteren en heb jij niet iemand die je bal weer ophaalt zoals Tiger Woods dat heeft? Dan is de Golf-Back-Ball helemaal jouw ding. Het is heel simpel, je slaat je golfbal weg en deze komt vanzelf weer terug. Nooit meer achter je ballen aanhollen dus.

Veel golfers zouden hun skills vaker willen oefenen, maar om dat te kunnen moet je naar de driving range. Hier heb je niet altijd tijd voor, laat staan dat je altijd zin hebt om er naar toe te rijden. De Golf Back Ball is daar de ideale oplossing voor, hier mee kun je zelf op kantoor (mits het daar een beetje ruim is) je golfvaardigheden flink opschroeven.

Hoe het werkt: de Golf Back Ball is een soort van spit die je in de grond vastzet (dit gaat het gemakkelijkst in je tuin, op kantoor moet je even wat anders verzinnen) met daaraan een lijn waar je golfbal aan vastzit. De lengte van de lijn (er wordt een lijn van 10 meter geleverd) kun je zelf afstellen. De lijn is licht elastisch zodat hij terugkomt wanneer je de bal weg hebt geslagen. De Golf-Back-Ball wordt geleverd met een Nike Titanium golfbal.

Twee verschillende soorten
Kijk eens goed naar de foto’s die hierboven gepost zijn. De compactere versie van de Golf Back Ball is de Golf Back Chipi, compacter en goedkoper. De versie zonder het woord Chipi er achteraan geplakt is duurder en heeft een pin van hoogwaardig die je dieper in de grond kunt steken.

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s