H14 LedLenser Hoofdlamp

De H14 LedLenser Hoofdlamp, een van de meest uitgebreide hoofdlampen en bekroond met de Product Design Award.

Specs
De lamp kan naast het gebruik als hoofdlamp als fietslamp of schijnwerper worden gebruikt doordat hij gemakkelijk op een houder te plaatsen is, die houder wordt overigens meegeleverd. De lamp is bijna alle kanten op te draaien (90 graden) en de lichtbundel kan je instellen. Je kunt kiezen voor een brede lichtbundel tot een spotlicht waarmee je tot 210 meter in de verte kunt schijnen. De LedLenser H14 is voorzien van een CREE LED met maar liefst 210 lumen, de ultra zuinige LED blijft tot 13 uur schijnen op 4 AA batterijen. Met de knop kun je de lichtsterktes aanpassen en een flitslicht instellen, stroboscoop en de morsecode SOS is ook aanwezig.

Powered by V-Nix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s