Bear Grylls: wanneer komt die game nu eindelijk eens?!

Vorig jaar maakte Bear Grylls bekend dat er een game over hem en zijn super wilde avonturen zou uitkomen. Een game waarin we even net zo heldhaftig urine drinkend en larven vretend door de bush bush zouden kunnen hollen als onze Britse held. Niet heel cool, maar wel grappig en naar mijn idee: uiterst vermakelijk. Nu zat ik net even te Googelen, op Bear Grylls, zoals ik zo vaak doe (don’t ask me why) en kwam het weer tegen op het internet. Een Bear Grylls game voor de Ps3 en vast nog wel wat andere consoles. In onderstaand filmpje kun je hem er over horen en de lelijke graphics bekijken.

http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=700854

Zoals Bear Grylls zelf al zegt is het spel niet gewelddadig (helaas). Dit heeft hij zo opzettelijk laten maken, omdat hij natuurlijk niet wil dat zijn kids met het Bear Grylls character van een klif afspringen of dat ze hun vader laten opeten door een krokodilletje.

Maar nu even serieus: waar kan ik die game halen?! Op Amazon zag ik een tweedehandsje staan voor maar 89 pond, ietsjes aan de dure kant. Ik kan het niet op Ebay vinden en ook niet op Marktplaats. Weet jij waar die game te vinden is of heb je hem gespeeld? Let me know!

P.S.: Deze is ook grappig: Bear Grylls in 16Bit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s