GoPro Action! Gorilla filmt zichzelf met GoPro Camera

GoPro filmt gorilla

Kijk eens naar dit filmpje van een Gorilla die zichzelf filmt met een GoPro camera. De verzorgers van de grote aap hebben een GoPro action camera verstopt in een case gevuld met rozijntjes, omhuld met honing en lekkere stukjes haver en werpen deze naar de gorilla toe waar deze close-ups maakt van z’n snuitje. Blijf vooral even hangen tot het eind van dit filmpje, want de gigantische mensaap kan een leuk trucje!

P.S.: Helaas is het niet mogelijk op het filmpje in 720 te posten op onze blog, jammer dat Youtube dat niet automatisch aanpast zonder dat je het frame kleiner kunt laten. Klik dus zelf even op 720p, want de GoPro filmt in full HD (1080p). Het beeld is dus in werkelijkheid scherper, maar Youtube ondersteunt dit niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s