Replay XD 1080 Breaking News!

edit: de Replay XD 1080 is nu bij ons te bestellen, met gratis accessoires. Bestel de Replay XD 1080 snel!

Replay XD 1080

Streamt tijdens filmen naar je HD recorder (eerste actioncam die dit kan!). Klein. Snel. Licht. Flitsend design. Weerbaar. Overal te mounten.

Replay XD 1080 is de kleinste en lichtste full HD actioncamera op de markt die direct tijdens het filmen je HD opnames in actie naar je HD recorder streamt. Hij is simpel in gebruik en heeft maar twee knoppen. Aan/uit en Start/stop. Zet de camera aan en druk op record om op te nemen. De ingebouwde LED en vibration feedback geven aan wanneer je kunt starten.

Motorcamera, helmcamera, fietscamera, autocamera


De Replay XD camera is door zijn ronde vorm te mounten hoe je maar wilt. Er worden mounts bijgeleverd waar je de Replay action camera goed stevig mee vastzet (camlock) en in iedere richting kunt draaien (360 graden). Je krijgt vier SnapTray VHB bases tot je beshikking, twee vlakke die je kunt bevestigen met 3M VHB bevestiging en twee die ‘gecurved’ zijn zodat je de cam op gladde vlakke en geronde oppervlakken kunt bevestigen. 3M VHB bevestigingsmateriaal is sterk en veilig om je camera mee te mounten en gemakkelijk te verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen.
Er zijn ook verscheidene aluminium mounts beschikbaar voor de meest gruwelijke acties, universal mounts, flat mounts, tripod en speciale mounts voor de meest uiteenlopende activiteiten.

Live action via HDMI met de Replay XD 1080p

Direct streamen naar HD recorder kan met de Replay XD 1080, de eerste camera die dit mogelijk maakt. Je hebt gewoon je HD recorder thuis staan (moet er wel een zijn met internet er op aangesloten). Ook kun je natuurlijk op het apparaat zelf filmmateriaal opslaan.

Action Camera kwaliteiten

Een camera die dit allemaal kan moet natuurlijk uitstekende optische kwaliteiten hebben, nooit eerder heeft een action camera een lens gehad van zulke hoge kwaliteit, 135 graden wide-angle, 6-element, f3.1 lens met een anti-glare coating tegen fel licht. De lens is te verwijderen om een adapter lens en filter kit te plaatsen.

Audio

Duizenden uren zijn er in gestoken om de ingebouwde audio zo perfect mogelijk te krijgen. De makers van de Replay XD wilden windruis zoveel mogelijk onderdrukken en tegelijkertijd de kwaliteit van de audio waarborgen. Er is een 3.5mm mini-jack audio adapter ingebouwd zodat je eventueel een externe microfoon kunt toevoegen.

Framerates en filmkwaliteit

Er kan gefilmd worden in 30 fps (1080p), 60fps en 30fps in 720p, een foto kan automatisch gemaakt worden om de seconde, 5, 10 en 15 seconden.

Gemakkelijk in gebruik en zeer compact

Je kunt op het apparaat zelf alle modi instellen, door middel van kleine knoppen aan de achterkant van de camera. De Replay XD 1080 is 28 mm hoog en 93.7 mm lang en weegt de helft van wat je iPhone weegt (dat is dus 85 gram). De kleine action camera heeft een sterke aluminium body en is weerbaar in uiteenlopende situaties.

4 gedachten over “Replay XD 1080 Breaking News!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s