Air Swimmers: Vissen laten vliegen met RC !

Ben je fan van Finding Nemo of juist gek van Jaws? Dan hebben wij iets leuks voor je: Air Swimmers! Deze grote heliumballonnen – je kent ze vast wel van de snoepwinkel in het ziekenhuis – zijn op afstand bestuurbaar net zoals RC heli’s. Met maar 4 AAA batterijen (3 voor de zender, 1 voor de ballon) vlieg je deze vriendelijke reus urenlang rond in je huiskamer. Binnenkort bieden wij Air Swimmers aan voor de unieke prijs van € 29,- incl. BTW (nergens goedkoper, Google maar even). Helium kun je dan ook bij ons bestellen waar het voor bedoeld is of gewoon voor leuke stemmetjes 😉

Jullie horen zo snel mogelijk van mij wanneer de Air Swimmers op V-Nix.nl staan!

4 gedachten over “Air Swimmers: Vissen laten vliegen met RC !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s