GoPro WiFi BacPac in aantocht

Maak je GoPro HD Hero 2 WiFi compatible en stream je opnames direct naar je smartphone, pc of direct op internet!


De WiFi BacPac kun je aan de achterkant van je GoPro bevestigen en wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je vanaf grote afstand je GoPro kunt bedienen. Er is ook de mogelijkheid om een gratis GoPro app te downloaden waarmee je vanaf je pc, een tablet of je smartphone je GoPro’s kunt bedienen. Meervoud inderdaad, want je kunt hiermee tot 50 GoPro’s (HD Hero 2) aansturen 😉 Ideaal voor professioneel gebruik.

Wil je andere mensen laten zien welke stunts je aan het uithalen bent? Stream dan je opnames direct naar het web, je footage wordt op je SD kaart opgeslagen en naar je pc, tablet, smartphone of het internet gestreamd. Het grote voordeel van de WiFi BacPac is dat je je GoPro Hero HD2 kunt besturen met je smartphone, maar ook dat je de beelden meteen live kunt bekijken op je smartphone, tablet of pc.

Live video streamen is alleen mogelijk met de nieuwe GoPro HD Hero2, je kunt de remote control en WiFi BacPac wel gebruiken op de GoPro Hero om de camera te bedienen. Nog een extra reden om de supervette HD Hero2 aan te schaffen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s